Over Clean4Green

Meer dan alleen

een car wash

Clean4Green biedt mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek. Wij vinden maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen erg belangrijk en proberen in te spelen op de positieve gezondheid van de werknemers.

Probleemstelling in Nederland

Wist u dat een wasstraat gemiddeld 150 tot 350 liter water verbruikt per auto?

Vanaf april begint het droogteseizoen in ons land, dit houdt in dat we goed om moeten gaan met ons water. Clean4Green - Waterless car wash - Is een uniek concept in Nederland. Wij reinigen uw auto op locatie zonder water.

Over Clean4Green

Meest duurzame

Car cleaning van Nederland

Clean4Green is niet alleen een car cleaning maar ook een bedrijf dat mens, maatschappij en milieu voorop stelt.

Hoe wassen wij auto's zonder water?

Wij maken gebruik van biologisch afbreekbaar middel speciaal voor het reinigen van auto exterieur en microvezeldoeken. Deze methode wordt al jaren gebruikt in Amerika, uiteraard is deze methode getest op auto lak en laat geen krassen achter. In ons product zit hydro-solubilisatie, hierdoor is het mogelijk om vuil als het ware op te tillen en te laten verdwijnen van het oppervlak.

Op locatie

Wij komen bij u op locatie, hierdoor bespaart u tijd en brandstof.

Hand Wash

Uw auto wordt met de hand gewassen, dit houdt in dat uw auto beter schoon wordt dan met een wasstraat. Wij komen op plekken waar de was borstels niet komen.

Maatschappelijk

Clean4Green schakelt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in om zo meer relevante werkervaring op te doen en onderdeel te zijn van het Clean4Green Team.

Bespaar tijd en geld

Wilt u niet dat uw medewerkers onnodig tijd en geld uitgeven aan een reguliere werktijd wasstraat bezoek? En wilt u dat de bedrijfsbussen er altijd netjes bij staan? Neem dan contact met ons op.

Abonnementen

Voor zowel particulieren als zakelijk bieden wij wasbeurten aan op abonnement basis. Het voordeel is dat u altijd een schone auto heeft en wij op vaste tijden komen. Ook krijgt u korting op uw wasbeurt. Voor offerte op voor meer informatie.

Biologische producten

Clean4Green gebruikt alleen producten die niet schadelijk zijn voor mens en milieu.