Auto wassen in Groningen?

Wij maken gebruik van biologisch afbreekbaar middel speciaal voor het reinigen van auto exterieur en microvezeldoeken. Deze methode wordt al jaren gebruikt in Amerika, uiteraard is deze methode getest op auto lak en laat geen krassen achter. In ons product zit hydro-solubilisatie, hierdoor is het mogelijk om vuil als het ware op te tillen en te laten verdwijnen van het oppervlak.

Op locatie

Wij komen bij jou op locatie, hierdoor bespaar je tijd en brandstof.

Hand Wash

Je auto wordt met de hand gewassen, dit houdt in dat je auto beter schoon wordt dan met een wasstraat. Wij komen op plekken waar de was borstels niet komen.

Maatschappelijk

Clean4Green schakelt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in om zo meer relevante werkervaring op te doen en onderdeel te zijn van het Clean4Green Team.

Bespaar tijd en geld

Wil je niet dat je medewerkers onnodig tijd en geld uitgeven aan een reguliere werktijd wasstraat bezoek? En wil je dat de bedrijfsbussen er altijd netjes bij staan? Neem dan contact met ons op.

Abonnementen

Voor zowel particulieren als zakelijk bieden wij wasbeurten aan op abonnement basis. Het voordeel is dat je altijd een schone auto hebt en wij op vaste tijden komen. Ook krijgt je korting op de wasbeurt. Vraag een offerte aan voor meer informatie.

Biologische producten

Clean4Green gebruikt alleen producten die niet schadelijk zijn voor mens en milieu.

Probleemstelling in Groningen

Auto wassen in Groningen? Bespaar nu gemiddeld 300 liter water per auto

Vanaf april begint het droogteseizoen in ons land, dit houdt in dat we goed om moeten gaan met ons water. Clean4Green - Auto wassen in Groningen - Is een uniek concept in Groningen. Wij reinigen je auto op locatie zonder water.

Over Clean4Green

Meer dan alleen

een car wash

Clean4Green biedt mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek. Wij vinden maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen erg belangrijk en proberen in te spelen op de positieve gezondheid van de werknemers.